ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στην περίπτωση που στην παραγγελία που παραλάβατε υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα προϊόντα που παραγγείλατε, όσο αφορά στο είδος ή στην ποσότητα, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, χωρίς την παραμικρή χρέωση του πελάτη, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία.
Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109761692. Το προϊόν συσκευάζεται προσεκτικά, έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά την αποστολή,επιστρέφεται στην εταιρία με δικά μας έξοδα και εφόσον εξακριβωθεί ότι είναι ελλαττωματικό, επικοινωνούμε μαζί σας, για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελλαττωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής, καθώς και της αποστολής των καινούριων προϊόντων. Οι επιστροφές μπορούν να ολοκληρωθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών( απο την ημερομηνία παραλαβής ) , κατόπιν συνεννοήσεως το 210 9761692 ή μέσω email στο info@annakoutsovasili.com.
Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένα και προστατευμένα, για να μην υπάρξει περαιτέρω ζημιά κατά την αποστολή, συνοδευόμενα πάντα από όλα τα έγγραφα (ΔΑΠ, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κτλ). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο: info@annakoutsovasili.com.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Επισκευές προϊόντων που εμπίπτουν μέσα στο χρόνο εγγύησης των συσκευών, γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας για την επιδιόρθωσή τους. Ο χρόνος εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου. Για το χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προϊόντος θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα επισκευών μας, μόλις διαπιστωθεί και επισκευασθεί η βλάβη του. Αντικατάσταση συσκευών γίνεται μόνο εφόσον δεν δύναται η επισκευή του.

Η παραλαβή των συσκευών γίνεται μόνο στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα εξαρτήματα που την συνοδεύουν. Για κατοίκους Αττικής, η παραλαβή και παράδοση γίνεται στο κατάστημά μας, στη διεύθυνση Αποστόλου Παύλου 11, Τ.Κ. 17341, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η επισκευή και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού ή ολόκληρης της συσκευής παρέχεται δωρεάν, μόνο εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος (σπάσιμο από πτώση ή κακό χειρισμό, πυρκαγιά, επαφή με υγρά, άνοιγμα συσκευής απόμη εξουσιοδοτημένο τεχνικό). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.

Comments are closed.