Όλα τα προϊόντα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% 

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία με τους εξής δύο   τρόπους :

Με Αντικαταβολή: Για τις εντός Ελλάδος παραδόσεις, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση αυτής στο χώρο σας.

Με Τραπεζική Κατάθεση: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στους λογαριασμούς τραπέζης που σας παραθέτουμε παρακάτω και άμεσα να γίνει η αποστολή χωρίς τα έξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 2€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).Τη διαδικασία ηλεκτρονικής πληρωμής εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα EUROBANK χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς !

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΝΑ ΧΡ. ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0019.59.0201277420
ΙΒΑΝ: GR1602600190000590201277420

Τρόποι αποστολής

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους γίνονται οι αποστολές μας. Ως επί το πλείστον οι αποστολές γίνονται μέσω του δικτύου courier SPEEDEX, με το οποίο συνεργαζόμαστε, έχοντας πολύ ευνοϊκές χρεώσεις μεταφοράς και αντικαταβολής για τους πελάτες μας και χρονικό πλαίσιο παράδοσης από 1-3 ημέρες. Στην περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται από την SPEEDEX ως απομακρυσμένη, θα πρέπει να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 09:00-20:00. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους, ημέρα Σάββατο από το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πέραν των παραπάνω, κατόπιν συνεννόησης.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΞΙΑΣ 100,00 € Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!

Στην αντίθετη περίπτωση ισχύουν οι εξής χρεώσεις αποστολής/αντικαταβολής*

Τα μεταφορικά που θα επιβαρυνθείτε ανέρχονταιΣ:

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ COURRIER

ΑΤΤΙΚΗ 3 € εώς τα 2 κιλά  + 1€ για κάθε επιπλέον κιλό ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + 2,00 €  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΛΟΙΠΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  3,50 € εώς τα 2 κιλά  +1€ για κάθε επιπλέον κιλό

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + 2,00 €   (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  ΚΑΙ  ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 

6,50 € εώς τα 2 κιλά+ 1,12 € για κάθε επιπλέoν κιλό  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ + 2,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

*Οι τιμές αναφέρονται για δέματα ως 2 κιλά. Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας σας είναι παραπάνω, υπάρχει μία αύξηση της χρέωσης 1,00€/κιλό.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τα κατάστημα μας στη διεύθυνση  Αποστόλου Παύλου 11, Τ.Κ. 17341, Άγιος Δημήτριος , Αθήνα, Ελλάδα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής “Παραλαβή από το κατάστημα”.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Αν κατόπιν συνεννόησης γίνουν αλλαγές στην παραγγελία σας, θα σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικά για τηνπορεία της παραγγελίας σας. Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Στην περίπτωση που στην παραγγελία που παραλάβατε υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα προϊόντα που παραγγείλατε, όσο αφορά στο είδος ή στην ποσότητα, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, χωρίς την παραμικρή χρέωση του πελάτη, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία.
  • Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109761692. Το προϊόν συσκευάζεται προσεκτικά, έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά την αποστολή,επιστρέφεται στην εταιρία με δικά μας έξοδα και εφόσον εξακριβωθεί ότι είναι ελλαττωματικό, επικοινωνούμε μαζί σας, για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελλαττωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.
  • Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής, καθώς και της αποστολής των καινούριων προϊόντων. Οι επιστροφές μπορούν να ολοκληρωθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών, κατόπιν συνεννοήσεως το 210 9761692 ή μέσω email στο info@annakoutsovasili.com.

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένα και προστατευμένα, για να μην υπάρξει περαιτέρω ζημιά κατά την αποστολή, συνοδευόμενα πάντα από όλα τα έγγραφα (ΔΑΠ, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κτλ). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο: info@annakoutsovasili.com.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευές προϊόντων που εμπίπτουν μέσα στο χρόνο εγγύησης των συσκευών, γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας για την επιδιόρθωσή τους. Ο χρόνος εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου. Για το χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προϊόντος θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα επισκευών μας, μόλις διαπιστωθεί και επισκευασθεί η βλάβη του. Αντικατάσταση συσκευών γίνεται μόνο εφόσον δεν δύναται η επισκευή του.

Η παραλαβή των συσκευών γίνεται μόνο στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα εξαρτήματα που την συνοδεύουν.   Για κατοίκους Αττικής, η παραλαβή και παράδοση γίνεται στο κατάστημά μας, στη διεύθυνση Αποστόλου Παύλου 11, Τ.Κ. 17341, Άγιος Δημήτριος , Αθήνα, Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η επισκευή και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού ή ολόκληρης της συσκευής παρέχεται δωρεάν, μόνο εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος (σπάσιμο από πτώση ή κακό χειρισμό, πυρκαγιά, επαφή με υγρά, άνοιγμα συσκευής απόμη εξουσιοδοτημένο τεχνικό). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 2ωρών από την ώρα αποστολής της παραγγελίας, εφόσον  δεν έχει τιμολογηθεί έως της 14:00 το μεσημέρι. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2109761692 ή αποστείλατε e-mail στο info@annakoutsovasili.com με τα στοιχεία της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.

Στην περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής “με κατάθεση τραπέζης”, η κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 48ωρών από την ημέρα και ώρα της αποστολής της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να την ξανακάνετε από την αρχή.

Comments are closed.